Etage/kamers

Kamer 1

Je hebt de keuze uit de 1e of de 2e kamer als je met 2 personen komt en als je met 4 personen komt huur je beide kamers (de hele etage)

Kamer 1   is geschikt voor 2 personen en ligt boven de stallen met eigen opgang door de stallen. Er is een aparte ruimte met een toilet en wastafel.  Een nette douchegelegenheid vind je beneden in de stallen. Vanuit de kamer kijk je in de stallen en er zijn 2 eenpersoons bedden die tot 1 tweepersoonsbed te maken zijn, al naar gelang je wens. 

Mijn eigen paarden staan 24/7 buiten en komen dagelijks alleen binnen om even te eten. Je zult  dus weinig last van ze hebben.

Op de overloop is een meubel met waterkoker, senseo-apparaat, servies, bestek en een magnetron. Het is dus  mogelijk om wat eten op te warmen. Koffie en thee, handdoeken, 2 badjassen en slippers in verschillende maten, beddengoed e.d. zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen.

 

 

Etage (2 kamers)

De etage bestaat uit de hierboven genoemde kamer en voorzieningen alsmede een tweede kamer. Beide kamers samen zijn geschikt voor 4 personen. De tweede kamer heeft een raam dat uitkijkt op de stallen en een raam met uitzicht op de landerijen. Deze kamer heeft een tweepersoonsbed. De overloop, badkamer en meubel worden gedeeld, evenals de opgang van de kamer. Omdat je door de 1e kamer moet lopen om in deze kamer te komen, wordt slechts een kamer of de hele etage verhuurd. Je hebt de keuze uit kamer 1 of kamer 2 als je met 2 personen komt en betaalt dan voor 1 kamer. Indien je met 4 personen komt heb je de hele etage in gebruik en betaal je de etageprijs.  


Een simpel ontbijt, bestaande uit witte en bruine boterhammen, kaas en zoetigheid, is mogelijk  en wordt klaargezet in het koelkastje en is niet inbegrepen in de kamerprijs.